•  
1
2
3
4

Taberele sau scolile de vara sunt ocazii perfecte pentru copii si adolescenti de a invata o limba straina chiar la ea acasa, cunoaste locuri si lucruri noi, de a-si face o multime de prieteni si, nu in ultimul rand, de a se distra.

In plus, taberele in strainatate au un rol important in cultivarea gustului copiilor pentru calatorii, doborarea unor bariere culturale si familiarizarea cu obiceiurile strainilor.

Va asteptam cu drag pe blogul nostru, pentru a citi impresiile elevilor, mesajele parintilor, dar si pentru a vedea o serie de imagini cu cele mai frumoase momente din taberele pe care le-am organizat in anii trecuti.

Si pentru ca niciodata nu este prea devreme pentru a face planuri de vacanta, va recomandam sa studiati ofertele noastre pentru a lua cea mai buna decizie privind taberele din vara anului 2015.

Va propunem tabere de vara in Anglia, tabere in Austria, tabere in Elvetia, tabere in Franta, tabere in Germania, tabere in Irlanda, tabere in Italia, tabere in Malta, tabere in Scotia, tabere in Spania sau tabere in SUA.

Scoli de vara internationale,tabere de limba engleza, tabere de limba franceza, tabere de limba germana, tabere de limba italiana, tabere de limba spaniola, desfasurate la renumite Centru Universitare din Londra, Oxford, Cambridge, Dublin, Paris, Berlin, Edinburgh, Dublin, Barcelona, Boston, New York, Los Angeles, Miami, etc.