•  
1
2
3
4

Taberele sau scolile de vara in strainatate sunt oportunitati ideale de a invata o limba straina chiar la ea acasa, intr-un mediu de vorbitori nativi si, in acelasi timp, de o varietate culturala impresionanta. Totodata, taberele internationale in strainatate au un rol important in cultivarea gustului copiilor pentru calatorii, doborarea unor bariere culturale si familiarizarea cu obiceiurile strainilor.

Taberele internationale cu studiul unei limbi straine sunt destinate elevilor de la 7 la 18 ani si vizeaza atat grupuri de copii, cu insotitor din partea agentiei, cat si participanti individuali. 

Pentru ca lectiile sa fie o placere, profesorii folosesc materiale didactice si metode de predare noi si interactive si apeleaza la subiecte captivante si adecvate varstei fiecarui participant. Cursurile de limba straina sunt atent pregatite, avand la baza evaluarea si nevoile fiecarui copil in parte. Elevii sunt incurajati sa invete si prin participarea la o multitudine de ateliere interesante, pastrandu-se astfel un echilibru intre activitatile academice si cele non-academice.    

Pentru sezonul 2015 va propunem tabere de vara in Anglia, tabere in Austria, tabere in Elvetia, tabere in Franta, tabere in Germania, tabere in Irlanda, tabere in Italia, tabere in Malta, tabere in Scotia, tabere in Spania sau tabere in S.U.A.

Scoli de vara internationale, tabere de limba engleza, tabere de limba franceza, tabere de limba germana, tabere de limba italiana, tabere de limba spaniola, desfasurate la renumite Centru Universitare din Londra, Oxford, Cambridge, Dublin, Paris, Berlin, Edinburgh, Dublin, Barcelona, Boston, New York, Los Angeles, Miami, etc.