•  
Despre Noi

Povestea tabere.com incepe in urma cu mai bine de douazeci de ani, cand, impreuna cu Dorin Ivascu, partener de viata si in afaceri, am luat hotararea de a o trimite pe fiica noastra Laura, alaturi de cativa dintre prietenii ei, intr-o tabara de limba engleza in Anglia, la Norfolk / Camp Beaumont.  

Entuziasmul cu care s-au intors si dorinta de a repeta experienta, de a continua sa descopere, sa cunoasca oameni, culturi si locuri noi, ne-au convins sa incercam sa oferim si altor copii sansa de se bucura de beneficiile unei tabere internationale, asa incat ne-am documentat si am reusit sa devenim in scurt timp agenti generali de vanzari pentru un brand cu vechime in industria educationala din Anglia, respectiv Kingswood Group, sectiunea tabere internationale Camp Beaumont, cu numeroase campusuri in toata Anglia.

Si, pentru ca cel mai eficient mod de a testa calitatea programelor promovate este feedbackul personal, pe langa experienta de parinte multumit, de la infiintarea proiectului tabere.com si pana astazi, am vizitat majoritatea destinatiilor si campusurilor promovate, insotind grupuri de elevi. 

In anul 1993 am trimis in tabara la Londra primul grup de elevi, format doar din cinci copii. In anii urmatori, programul a fost dezvoltat, astfel incat in 2004, am reusit sa trimitem in vacante de studiu aproximativ 250 de copii, dintre care 200 au mers in Anglia, iar restul in Spania, Italia sau Germania. De atunci si pana in prezent, peste 2000 de tineri au ales tabere.com pentru a experimenta viata de student intenational, foarte multi dintre acestia devenind clienti fideli si chiar studenti in universitati unde cu ani in urma au fost in calitate de  participanti in taberele noastre . 

Astazi, suntem agent oficial in Romania pentru mai mult de 25 de scoli internationale, acreditate local, care organizeaza tabere de studiu, in tari precum Marea Britanie, Germania, Franta, Elvetia, Spania, Malta, Cipru, Cehia, China sau SUA. 

Va asteptam cu drag cu sfaturi si informatii, sa gasim impreuna cea mai potrivita tabara educationala! 

Carmen Ivascu - fondator tabere.com


Misiunea noastra

Credem ca experienta calatoriei joaca un rol esential in educatie. O tabara in orice destinatie este o experienta pe care orice copil si-o va aminti ca pe un element definitoriu in calatoria spre cunoastere si dezvoltare. 

Taberele educationale ii ajuta, atat pe cei mai mici dintre participanti, cat si pe adolescenti, sa-si dezvolte abilitatile sociale, intr-un mod atractiv si relaxat, si sa interactioneze cu cei din jur, ca parte integranta a unui colectiv. Totodata, taberele reprezinta un stimul important in procesul dezvoltarii personale si deschid noi orizonturi, prin facilitarea contactului direct cu alte culturi si obiceiuri.

Echipa noastra isi doreste sa ofere tuturor copiilor si tinerilor, aflati la inceputul calatoriei in universul cunoasterii, o lume de posibilitati noi si captivante, prin intermediul programelor educationale de inalta calitate pe care tabere.com le promoveaza. 

Programele imbina in mod armonios cursurile de limba straina, cu profesori nativi, interactiunea cu elevi din intreaga lume si activitatile si vizitele culturale, ajutandu-i sa isi transforme visurile in oportunitati internationale.

De ce tabere.com?

  • Experienta si pasiune pentru ceea ce facem

Ne mandrim cu o experienta de 20 de ani de practica in aria turismului educational, timp in care peste 2000 de elevi au ales sa exploreze noi destinatii si sa isi imbogateasca cunostintele alaturi de noi, elevi cu care am legat prietenii frumoase si care au ramasi fideli programelor noastre, revenind cu drag in taberele noastre.

  • O echipa tanara si dinamica, care se adapteaza schimbarilor

Pentru ca echipa tabere.com crede in schimbare, in octombrie 2016 am decis ca a venit timpul sa dam mana cu colegii nostri de la TravelMaker - o companie serioasa si cu peste 11 ani de experienta in turism -  pentru a ne slefui si pentru a imbunatati calitatea programele si serviciilor oferite.   

Ne bucuram in continuare de suportul si experienta grupului Regional Air Suport (fondator tabere.com), dar am chemat la joaca un partener nou si ne-am unit fortele cu o echipa tanara, dinamica si creativa.

  • Parteneriate solide si programe noi si interesante

Ne alegem cu grija nu doar echipa, dar si partenerii. Ne bucuram de aprecierea lor si dezvoltam relatii de colaborare de lunga durata, avand posibilitatea de a oferi programe educationale cu un raport calitate-pret foarte bun. Pe lista noastra de prioritati, in fiecare an, sunt Workshopurile Internationale, care ne ofera posibilitatea de a ne imbogati baza de oferte si de colaboratori. 

  • Nu lasam nimic la voia intamplarii

Ne bazam pe experienta proprie, motiv pentru care efectuam calatorii de informare in majoritatea campusurilor si destinatiilor promovate, pentru a ne asigura ca informatiile pe care le transmitem participantilor la programele noastre sunt verificate si complete.

  • Vacante educationale fara griji

Ne angajam sa oferim sfaturi si informatii relevante si aplicabile, sa raspundem prompt intrebarilor tale, sa punem in slujba ta experienta noastra, pentru ca tu sa poti avea cea mai reusita tabara de studiu.

Calatorind cu noi vei beneficia de consultanta pentru alegerea taberei potrivite, precum si asistenta telefonica pe intreaga perioada de desfasurare a programului.

  • Garantia faptului ca programele noastre isi indeplinesc misiunea

Fiecare final de sezon ne gaseste cu inbox-ul plin de mesaje de multumire din partea participantilor, parintilor si a profesorilor colaboratori, dornici si nerabdatori sa afle detalii despre programele nostre viitoare. 

  • Diploma de excelenta

In anul 2011, Asociatia Geneze Si Travel Advisor Media, ne-a rasplatit eforturile cu Diploma de excelenta pentru cele mai performante vacante de studiu.

Cui ne adresam? 

  • Elevilor din scoala primara, gimnaziu si liceu, cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani, care doresc sa devina excelenti vorbitori de limbi straine, prin interactiunea cu vorbitorii nativi, in timp ce descopera si se familiarizeaza cu mediul academic din tari cu traditie in invatamantul de calitate
  • Parintilor dispusi sa investeasca in educatia si dezvoltarea copiilor
  • Cadrelor didactice care doresc sa isi indrume elevii catre activitati educative extracurriculare si extrascolare, in domenii cat mai diverse si interesante

Daca v-am convins, ne-am bucura sa-i ajutam pe cei interesati sa obtina rezultatele dorite intr-un timp cat mai scurt si cat mai placut, venind in intampinarea elevilor cu cele mai interesante tabere de studiu. Si de ce nu, poate chiar sa-i insotim pe parcursul acestui prilej de invatare, socializare, dobarare a unor bariere culturale si, totodata, cultivarea gustului pentru calatorii.

Va invitam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail, sau sa ne faceti o vizita la agentie, de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

 
Anglia
De la 1890 GBP
varsta: 14-17ani
Anglia
De la 695 GBP - 1 saptamana
varsta: 12-17ani
Scotia
1600 GBP - 2 saptamani
varsta: 12-17ani